TIL ALLE CHOKOLADE ELSKERE OMKRING AA

NÅR DER SKAL STRESSES AF…

Det er lige nu en periode som er utrolig svær. Der sker utrolig mange ting og der er derudover også en helt masse ting som jeg skal have styr på også, helst hurtigst muligt. Føler mig en del træt til tider og kan slet ikke være oppe til langt ude på natten uden at jeg får det meget skidt. Stress er nok ikke det rigtige ord, men nok alligevel en god beskrivelse af hvordan jeg lige umiddelbart har det til tider i denne periode. Kan slet ikke mærke at det er påskeferie?

Heldigvis har jeg nogle fantastiske mennesker omkring mig som støtter mig 100%, som jeg er ovenud lykkelig for! Men har dog fundet en metode som virker utrolig godt på mig når jeg skal sidde og slappe af og have alle tankerne væk – eksempelvis når jeg skal til at sove som nu.

Det kaldes doodle/zentagle, hvilket jeg vil fortælle jer meget mere om i den nærmeste fremtid, da jeg vil til at starte på en ny omgang.

Indtil nu har jeg lavet to, som jeg lige vil dele med jer, syntes nu de er super fine og fantasifulde!

WIN_20150402_225552 WIN_20150402_225620

Undskylder den ringe kvalitet, men min mobil er pt., til reparation og eftersom låne telefonens kamera er godt ridset, er det bedste alternativ computerens kamera! Men skal nok fået taget et bedre billede på et tidspunkt, så I bedre kan se det ;).

Er der nogle af jer der laver det samme for at koble af?

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL ALLE CHOKOLADE ELSKERE OMKRING AA