OBH MESSE

TRÆNING – VILDT MOTIVERENDE!

Hej alle sammen, det bliver lige et hurtig og kort indlæg fra mig af dette, da jeg så småt er på vej i seng men jeg måtte bare dele denne video med jer som jeg faldt over Facebook lige før!

Denne unge fyr har opnået utrolig meget på 1 år! Der er sikkert en del der tænker med det samme FAKE!.. Men spørg I mig så er det ikke fake tværtimod.. Han er jo ikke særlig stor til at starte med – spinkel og tynd – hvilket også betyder at man har hurtigere og nemmere ved at få synlige muskler i forhold til dem er har noget ekstra rundt omkring. Utrolig fascineret af hvordan han træner og hvor meget han har nået!

Sagde til mig selv allerede i går aftes at jeg skal ned og træne i morgen i fitness inden arbejde – det er ærlig talt ved at være 1½ måned siden nu – og efter jeg så denne video er jeg ærlig talt blevet endnu mere inspireret og ikke mindst motiveret!

Ta’ et kig folkens, det er en utrolig vild udvikling uden at være overdrevet – sådan som en muskelmand skal se ud hvis i spørg mig 😉

ENJOY THE MOVIE!

 

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OBH MESSE