1. DECEMBER TILBUD + INGEN ENERGI

TV SÆSON-PREMIERE – SKAL I SE MED?

 

under_the_dome

Hvis I endnu ikke har set eller hørt det er der sæson premiere hos Zulu på anden sæson af serien skrevet af Stephen King der hedder Under The Dome. Hele anden sæson vil blive vist på zulu mandag – torsdag, hvor der ville kunne ses 3 afsnit fra 21:50. Jeg kom selv helt i tvivl da der stod noget helt andet på tv oversigten – Under the dome (14) – hvilket ikke giver mening da det skulle være sæson premiere. Men det er nu bekræftet på zulu’s hjemmeside samt deres reklame i tv’et, at det er i aften og det bliver 3 afsnit hver aften.

Under The Dome: En amerikansk hitserie om beboerne i en lille amerikansk by, der på mystisk vis bliver spærret inde under en kæmpemæssig kuppel!

Hvis I ikke har hørt om denne serie får I lige traileren til 1 sæson her:

Som I nok allerede kan se her på bloggen har jeg en svaghed for serier der har noget overnaturligt over sig.. Jeg glæder mig derfor utroligt meget til at sæson 2 har premiere her i aften, for det er en serie man hurtig kan blive grebet af! Det hører godt nok under drama, hvilket aldrig lige har været mig da jeg har utrolig nemt til tåre hvis jeg virkelig følger med og derudover syntes jeg ærlig talt at drama er kedeligt.. Men det er noget helt andet med denne serie.. Zulu kørte forresten hele 1 sæson igår i deres zulu boks, var der nogen af jer der så med?

Er det tilfældet at I gerne vil se denne serie, men desværre ikke har zulu så er der også mulighed for at I kan se denne på tv2 play – der har I også mulighed for at finde hele 1 sæson. 😉

Der er ingen tvivl om hvor jeg sidder 21:50 – skal I se med??

 

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. DECEMBER TILBUD + INGEN ENERGI