BRYLLUPSGAVE - UDFØRELSE

NYE MALERIER // GIVE AWAY

Så har jeg langt om længe endnu engang været i gang med at svinge penslerne igen, som har resulteret i at jeg er blevet færdig med hele 2 nye male-projekter, hvor det ene skiller sig ud fra det jeg normalt laver!

Danish Summer – 30 x 30 + Svæveramme – Til Salg

I anledning af at den danske sommer er utrolig varm og skøn i år, så syntes jeg da næsten at jeg skulle kaste mig ud i at forsøge at lave et strand maleri – hvilket jeg aldrig har prøvet før. Maleriet resulterede i en strand hvor der skulle forstille at være nogle klitter samt hvor man kan se et snit af vandet fra stranden. Nu hvor jeg lod mig inspirere lidt af den danske sommer, skulle der da også lige presses det danske flag ind i maleriet!

De sorte huse der er bagved klitterne, har jeg netop valgt fordi jeg syntes de sommerhuse som er sorte med hvide kanter er utrolige flotte! Derudover ved jeg godt at et mangler vindue, et mangler at få malet gult vindue og et mangler det bølgede tag.. Grunden til at husene ikke har de samme detaljer er netop fordi at, jeg syntes det gør maleriet lidt mere spændende at det ikke bare er ensartet hele vejen rundt.

Skulle nogen sidde og undre sig over hvad den lyserøde firkant på stranden skulle forstille, så er det rent faktisk et håndklæde – kan ikke finde ud af hvor meget eller hvor lidt det ligner et, men øvelse gør mester og man skal jo starte et sted! 😉

En klapstol skulle da også lige med på maleriet og selvfølgelig i de danske farver, nu når vi er i gang! Det er jo ret varmt i år, så en lille drink ved klap stolen skal da også lige være med 😉

Skal uden tvivl forsøge mig med at male strande i gang, men næste gang bliver det nok malet ud fra et billede af en strand her i Danmark et sted, for at se hvor mange detaljer jeg kan få skrabet med..

 

Dark'n'Light - 30 x 30 + Svæveramme - Til salg

Dark’n’Light – 30 x 30 + Svæveramme – Til salg

Det andet maleri er knap så detaljeret som sommer maleriet. Idéen med dette maleri er, at hver gang tingene eller livet virker uoverskueligt og det føles som om alt bare er mørkt og skummelt, er man nød til at gøre alt hvad man kan få at få alle de lyse og gode ting frem og fokusere på alle de gode ting der sker. Baggrunden repræsentere alt det mørke, skumle og dårlige ting hvor forgrunden skulle være et eksempel på de positive ting der sker.

Kan ikke helt selv finde ud af maleriet i den sidste ende om det er blevet for mørkt og udetaljeret, men kan nu godt lide det i sidste ende da der er en blanding mellem mystisk og paradis, bare knap så detaljeret 😉

Kom gerne med ris og ros samt meninger omkring mine malerier, det er altid godt at få af vide hvad andre syntes om dem og ens talenter 🙂


GIVE AWAY

Eftersom det er ved at være nogle dage siden jeg sidst har været aktiv her på bloggen, har jeg tænkt over at arrangere en give away som selvfølgelig kommer til at omhandle den kunstneriske side af mig. Det er en give away der vil omhandle at vinderen får mulighed for at få en specialbestilling på min regning. Dog vil der kun være tale om at man kan vælge imellem udvalgte størrelser.

Men eftersom der indtil videre kun er 2 følgere på bloggen, har jeg valgt at sige at når der er rundet 50 følgere her til bloggen, vil jeg lave et opslag om min give away hvor der kommer til at være flere informationer omkring hvad man skal gøre for at deltage i den samt jeg sørger for at oplyse hvilke størrelser der er at vælge imellem i forhold til en specialbestilling.

Så del endelig gerne min blog og få en masse til at følge den, så vi kan få startet den Give Away hurtigst muligt 😉

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRYLLUPSGAVE - UDFØRELSE