DE 4 ÅRSTIDER I NY STIL

SUPER MANDAG!

WIN_20150112_205353

Så må man da nok sige at den nye uge er blevet skudt igang! Dagen i dag er jeg startet på skole igen, så det kan tydeligt mærkes at min krop lige skal vænne sig til at skulle møde allerede kl. 8, det er noget af en omvæltning efter at have haft 1½ uges ferie. Men det er nu alligevel rart at komme afsted igen, i stedet for bare at sidde herhjemme – træning tager jo ikke en hel dag! 😉

Vil nu også sige at jeg sagtens kan mærke på min krop at det først er nu efter aftensmaden at jeg har kunne geare helt ned og slappe maks. af. Planen var at skulle omkring byen direkte efter skole, men så havde jeg selvfølgelig glemt den gryde jeg skulle have med ned – så skulle lige hjem omkring først som førte videre til lidt mad og til at tage bussen derned i stedet for at gå, så gik der jo også lidt tid med det!

Efter jeg havde ordnet hvad der nu skulle ordnes i byen, gik turen til Fresh Fitness hvor dagen idag stod på træning af ben, balder, ryg og biceps – på trods af utrolig mange mennesker, var det super rart at komme afsted efter en hviledag igår!

Nu når vi snakker om ben og balde træning, har jeg en helt bestemt favorit som jeg elsker at lave når jeg træner mine ben! Jeg har derfor fundet en video som viser hvordan øvelsen skal laves! Lounges – den er så god, det virkelig en man kan mærke med det samme og som er helt uundværlig for mig!

 

I lørdags fik jeg forresten os taget nogle før billeder, som jeg lige gemmer lige lidt endnu, da de er sjovest at se når man begynder at kunne se noget forandring! 😉

En anden ting som jeg er utrolig stolt af er at jeg ikke har fået coca cola eller sodavand siden d. 2 januar – det er altså ret godt gået! Det sjove er at jeg egentlig ikke har gået rundt og tvunget mig fra det, lysten og abstinenserne er forsvundet fuldstændig. Men det skal jeg nok sørger for at fortælle mere om i et andet indlæg, som muligvis kunne henne at komme imorgen eller onsdag 😉

Det var en lille opdatering fra mig af efter flere dage hvor jeg ikke har været så aktiv herinde, men jeg skal nok komme efter det! Nu vil jeg til at få ryddet lidt op, smurt madpakke til imorgen, fundet tøj og pakket det jeg nu skal have med og så tror jeg nok lige at sengen den kalder på mig.

Fortsat god aften til jer alle derude!

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE 4 ÅRSTIDER I NY STIL