FRA UDEBOENDE TIL HJEMMEBOENDE

TIL ALLE CHOKOLADE ELSKERE OMKRING AA

A xoco

Nu hvor jeg har ferie indtil d. 7, skal der da lige bruges lidt tid på bloggen! Årh ja, hvem kan ikke lide chokolade? Ærlig talt, så er jeg ikke den helt store chokolade spiser, men når man så går rundt inde i Friis i Aalborg og får tilbudt chokolade, så siger man da ikke nej! Blev tilbudt af hende der var der, at komme med ind og høre mere om det samtidig med at hun sagde at jeg måtte smage på ALLE de chokolade typer der var. Det gjorde jeg dog ikke! Jeg er den der er helt vild med ganske almindelig mælkechokolade eller chokoladen som et kinderæg, mums!

Da hun spurgte om jeg ville smage mere, forklarede jeg det så og hun fandt noget rent mælkechokolade frem samt en hvor der var en nød i midten og må sige det er lige i skabet! Det smagte bare så godt!

Men jeg havde dog min helt egen favorit som jeg viser på overstående billede. Den hedder Créme Brûlée, såå flot og samtidig en smag man ikke kan sammenligne med noget andet. Den indeholder ristet hasselnødder, hvid chokolade mixed med vanilie, knast hasselnød samt læsø salt, mums!

De har kun butikken midlertidig inde i Friis Aalborg over Bahne, mente det var til starten i maj, så elsker I chokolade så syntes jeg da I skulle tage et smut forbi!

I kan læse mere om A XOCO og alt deres chokolade HER!

web-creme-brulee-black_1

Min favorit!!

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRA UDEBOENDE TIL HJEMMEBOENDE