DREAM DREAM DREAM

PRONTO PIZZA RANDERS – HVORFOR?

images (1)

Det er søndag og man gider intet, specielt når man har meget ond på grund af en nerve der har sat sig i klemme. Derfor strejfer tanken mig, at så skal det da være en nem pizza dag! Plejer at bestille fra Pronto Pizza nede i centrum Randers, hvor jeg kan få et rigtig godt billig tilbud, så der ringede jeg selvfølgelig også til nu.

Jeg får fat i dem og får fortalt hvad jeg skal have og det. Kan så hører ham jeg snakker med i telefonen, siger et øjeblik og mangler noget at skrive med. Han glemmer tydeligvis at holde ordentlig tæt ved telefonen, så jeg kan hører hans samtale med chefen. Han siger så at han ikke vil lave frokost pizza. Ham jeg startede ud med at snakke med vil tydeligvis ikke fortælle mig det, så derfor fik jeg chefen i røret.

“Vi har udsolgt af frokost pizza’er, vi har ikke flere tilbage.” Hvad?! Det er et pizzaria, de laver dem altid selv og har dem da ikke liggende ligesom et eller andet supermarked! Det ville jeg da ikke finde mig i.. Jeg siger derfor at de da ikke har dem liggende men altid skal lave dem fra bunden af? Svaret er: “Vil du have jeg skal lave frokost pizza til dig? Vi har udsolgt ring om et par timer.” Det er jo en stor fed løgn.. Jeg har flere gange bestilt hos ham og fået en god behandling, så hvorfor lige lyve overfor en af sine trofaste kunder??

Dette er første gang det er sket for mig, men kender flere der har været ude for det samme og det er ikke i orden… Andre der har været ude for det samme?

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAM DREAM DREAM