KÆRESTE-DAG: TÅRER & 20%

NETHADERNE – HVORFOR?!

WIN_20150304_211450

Hej alle skønne mennesker, håber I alle har haft en god dag. Er der tilfældigvis nogen af jer som har set premieren på nethaderne? Må indrømme at onsdag er der hvor jeg følger med i ‘Mig og min mor’, men her til aften syntes jeg nu alligevel at jeg vil prøve at se det nye program an på tv3.

Jeg er da fuldstændig mundlam! Hvad er det for en verden vi lever i? Politikeren Zenia Stampe har mistet sit ufødte barn og valgte at trække sig tilbage. Der kommer voldsomme kommentar om at hun har fortjent fordi hun har lukket så mange indvandrer ind i landet.. Hvad?! En af de personer som stod bag mange af de groveste kommentarer får de fat i og hun gider I sidste ende ikke at kommentere på det i sidste ende når hun bliver konfronteret med hvad hun har skrevet. Men hun mener dog hun ikke har en grænse selv for hvad hun vil skrive og ikke skrive, da man skal holde fast i hvad man tænker, skriver og mener – men det giver ingen mening når hun så ikke selv gør det i sidste ende?

En anden deltager er indvandre og både homoseksuel – Hamsay Assin – og får også en masse trusler fra nettet om at han er en skændsel for menneskeheden, de vil slå ham ihjel og at han burde dø. En af de personer som har gået hårdt til den ved at gå personligt, bliver udspurgt af værten omkring sprog på nettet hvor han står og lukker ene guldkorne ud om at han kan stå indefor hvad han skriver, men så snart værten så konfrontere ham med hvad han har skrevet går han og vil ikke kommentere på det.. Som værten siger kunne man i gamle dage skrive et brev og nå at fortryde det på vejen ned til postkassen, men det kan vi ikke online på facebook, når det først er skrevet vil man altid kunne finde frem til det på den ene eller anden måde. Syntes det er ærgerligt at folk ikke bare kan være ærlig om tingene og måske indrømme, at det ikke var så smart gjort og at de ikke tænkte sig om eller hvad der nu er grundlaget for at de har skrevet som de har?

 

Hvad sker der for dagens Danmark?

Alle har ikke samme mening og det ville alle aldrig nogensinde komme til at få. Men når det er sagt syntes jeg godt at man lige kan tage sig sammen og opføre sig modent og holde ved hvad man siger og derudover tænk-tast-skriv! Syntes godt nok at det er uacceptabel og man burde få gjort noget ved det! Det er ikke første gang jeg ser dette som er vist i nethaderne, ser det så ofte på facebook at folk går over i den tone og begynder at angribe andre personligt og det er simpelhent ikke iorden!

I disse dage kører der blandt andet en hel del GROV hatting på Fie Laursen, da det kom frem at hun medvirker i den nye sæson af PH. Helt fair at der er nogle som ikke bryder sig om hende, man vil jo aldrig komme til at syntes om alle mennesker? Men at man begynder direkte at skrive at hun burde dø og gå personligt amok med kommentarerne på facebook, det er så umodent og uacceptabel! Jeg skriver ikke dette i samarbejde med Fia Laursen, jeg følger hende ikke og har ingen kontakt til hende, så dette kommer af mig selv og fra hjertet! Der burde være en konsekvens for at true andre selvom man sidder bag en skærm. Der er så utrolig mange der er smart i en fart og bag en skærm, men når de så kommer til stykket mener de det jo ikke – hvorfor så skrive det, det er jo ikke iorden?!

Aldrig i mit liv vil jeg kunne drømme om at true andre på nogen måde. Der er da nogen jeg heller ikke bryder mig om, som jeg engang imellem kan sidde og bande og svovle over, men så kommer det heller ikke længere end det. Aldrig vil jeg angribe personligt eller bare i det hele taget angribe nogen på nettet, for jeg vil få det utroligt dårligt indeni.

Håber vi kan få gjort noget ved det på en eller anden måde, for det kan da ikke passe at bare fordi folk har været i tv’et eller hvad ved jeg, så må man gerne true dem og skrive personlige kommentarer omkring dem? Nej nej nej! Uanset hvad skulle det ikke være lovligt at gøre sådan noget! Hvad er jeres mening om alt det her med nethader?

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRESTE-DAG: TÅRER & 20%