X-FAKTOR - TÅREVÆLDENDE!

DREAM DREAM DREAM

Hej alle kære folkens derude, det er (endnu engang) efterhånden ved at være et stykke tid siden jeg sidst har været aktiv her på bloggen. Men lige nu sker der simpelhent så mange ting, som jeg er nød til at have styr da det fylder utroligt meget. Disse ting vil jeg komme ind på en anden gang.

Nok om det… Jeg har uden tvivl mit favorit porcelæn, som jeg bare må eje! Tænker lidt om jeg skulle begynde at ønske mig det allerede til min fødselsdag i år og så bare fortsætte til hver fødselsdag og jul indtil jeg har det hele?

 maxistrå sort

Når I ser billedet tænker I garanteret, hmmm… Det ser da lidt bekendt ud og så alligevel ikke? Kan fortælle jer at I ikke er helt galt på den. Dette porcelæn er fra det Norske kongelige og ja, det minder om Royal Copenhagen, men man kan nu alligevel tydelig se forskellen på det. Maxistrå er helt glat og glasuren ser en smule anderledes ud på nogle punkter, men de er af akkurat samme kvalitet og så er Maxistrå endda meget billigere!

Desværre er der ikke nogle forhandlere her i Danmark, så jeg må bestille fra Norge af, hvilket kommer til at koste noget ekstra, men sådan må det jo være. Hvorfor jeg er så vild med det porcelæn? Jeg tror det er fordi jeg ved at det har samme kvalitet som Royal Copenhagen, men at der samtidig er en utrolig lille chance for at nogle her i Danmark har dette porcelæn. Det der med at skille mig ud, det fanger mig nu ekstra meget!

Jeg skulle liiige ind og tjekke siden, hvor jeg så de havde tilbud på det. Hvorfor er der altid tilbud når man ikke har pengene?! Derudover så jeg at de har fået ministrå, som da er så fint så fint! Indtil er det kun i blå, men mon ikke at de får det lavet i det sorte engang? Jeg krydser fingre, for så skal jeg da mikse det lidt! ;

ministrå

Jeg håber I alle kommer til at have en fantastisk søndag – glæder mig til at kunne dele alle de ting med jer som jeg brænder inde med!

 

2

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

X-FAKTOR - TÅREVÆLDENDE!