MALERI UDSTILLING

FORANDRING PÅ BLOGGEN

Det er ved at være et godt stykke tid siden, jeg sidst har været inde og opdatere på bloggen og komme med nye indlæg. Men det er snart ved at være slut nu.

Jeg har valgt at lave min blog om til en livsstils blog, hvor den før hen stod under kategorien “andet”, eftersom jeg ikke var helt klar over hvad min blog skulle hører under af kategori.

Jeg har tidligere kommet med anmeldelser og kommentar omkring serier, film m.m., hvilket der ikke vil blive noget af – så skal det virkelig være en vild og populær film! Det betyder at jeg vil til at slette alle de indlæg jeg har lavet indtil nu som omhandler alt andet end malerier.

Det I ville komme til at læse fremover på min blog er omkring min livsstil. Jeg er begyndt at træne i Fresh Fitness igen, som gør at jeg har valgt at lave en “trænings dagbog” for at holde øje med mine fremskridt. Dette vil blandt andet komme ud på bloggen og blive delt med jer. Det vil selvfølgelig også komme billeder undervejs.

Meningen med denne blog er, at jeg vil dele min livsstil med jer og det jeg holder af at lave. Inspiration vil der nok også komme noget af og hvis I brænder inde med spørgsmål eller nogle ting I ikke helt forstår, så er I mere end velkommende til at kontakte mig!

Bloggen kommer i det hele taget til at blive mere personlig og til at fokusere mere på hvad det er jeg sætter pris på her i livet.

Der vil ikke være så meget de næste par dage, da jeg skal til at have slettet de indlæg der ikke skal være her mere samt lavet nyt design til bloggen. Derudover skal jeg også have sørget for at bloggen kommer ned på min mobil, så jeg kan blogge derfra også – hvilket betyder at bloggen bliver mere aktiv end den har været før!

Håber at jer der følger den har lyst til at blive ved med at følge den, men at der selvfølgelig også kommer flere følger til som vil følge min blog.

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MALERI UDSTILLING