NYT HÅR - FANTASTISK SERVICE!

Når man er nået til det punkt hvor man føler at der skal ske nogle forandringer og man føler at man bare sidder fast og kører i det samme igen og igen.. Så kunne det godt ske at man skulle til at tage sig sammen og komme igen?

Nyre biopsien er lige om hjørnet (torsdag morgen), hvilket gør at jeg skal ligge der hjemme indtil torsdag i næste uge. Måske er det der jeg skal gennemgå alle mine tanker og hvilke ting der skal forandres og hvordan?

Jeg har allerede en ting på listen som uden tvivl er økonomien specielt omkring impuls køb! Det har været en dårlig vane over en længere periode. Det har især været i føtex da jeg går derind efter arbejde nu når jeg alligevel skal vente på bussen.

Derfor har jeg netop besluttet mig for at få lavet en oversigt over alt hvad jeg har brugt penge på denne måned udfra min kontooversigt. Simpelthen dele det op med eksempelvis kontanthævninger, dagligvarer butikker, diverse osv., for simpelthen at lave en øjenåbner for mig selv for at se hvor mange penge jeg egentlig bruger de forskellige steder..

Jeg kommer til at oprette en kategori under inspiration som kommer til at omhandle økonomi/luksusfælden – ikke fordi jeg vil sidde og kommentere på luksusfælden men eventuelt dele ud af min erfaring, hvad jeg gør for at forbedre min økonomi, hvad der har hjulpet og ikke hjulpet. Tænker bare at det kunne være en god ting at dele med omverdenen, specielt dem der har en stram økonomi og som muligvis ikke har så meget at gøre med, så målet er jo at kunne inspirere folk med mine problemer og hvordan jeg har løst dem, så de kan benytte sig efter det hvis de har lyst.

Jeg vil til at hoppe til køjs og finde ud af hvad der nu ellers skal ske af ændringer inden jeg falder helt væk – uret ringer tidligt imorgen!

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT HÅR - FANTASTISK SERVICE!