SIDSTE EKSAMEN - STARTEN PÅ FERIEN

Min elskede hule!

Så fik jeg langt om længe flyttet næsten alle tingene ind i min hule. Jeg elsker min lejlighed! Det har uden tvivl være værd at vente de 4-5 måneder, på at få denne.

Jeg mangler dog stadig mine højtalere og at få mit kommende klædeskab ind i den og så vil der jo altid være en masse ting, som man få anskaffet sig med tiden – har allerede en meget lang liste! Godt jeg snart har fødselsdag 😉

Eksamen er overstået og har min sidste dag i butikken d. 28 juli, så lige nu er der uden tvivl kommet mere tid til at kunne blogge, så nu skulle der gerne begynde at komme nogle flere indlæg fra mig forhåbentlig. Der vil eksempelvis komme nogle indlæg til at inspirere til indretning i ens lejligheden, til fornuftige priser, stilfuld, anderledes og/eller funktionelt!

WP_20150714_005 WP_20150714_007 WP_20150714_008 WP_20150714_011

Som I garanteret kan gætte jer frem til udfra de overstående billeder, er der laaaangt vej endnu, så kommer til at gå mange aftner efter arbejde og nulre færdig 😉

Nu vil jeg sætte mig til at se en film eller et enkelt afsnit af en serie, inden jeg får ryddet sengen.

Link til diverse ting, vil I kunne få i et kommende indlæg 😉

Må I alle have en fantastisk aften!

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIDSTE EKSAMEN - STARTEN PÅ FERIEN