Ansvarlig - Demostration hos Imerco

SIDSTE EKSAMEN – STARTEN PÅ FERIEN

Hej kære folkens, håber I alle nyder det lækre vejr vi har os og at det kun bliver bedre resten af ugen! Igår skulle jeg endelig op til min afgørende eksamen, hvor jeg efterfølgende kunne kalde mig salgsassistent, hvis jeg bestod… Selvfølgelig bestod jeg og er så glad for mig 10-tal det er helt vildt! Er tilfreds med det jeg præsterede og sagde til eksamen, for følte bogstavelig talt at jeg gav hele armen.

Min mor og papfar kørte med hele vejen til Randers fra Hou af, så jeg vidste jo at de var der. Men da jeg kom ud fra lokalet efter jeg havde fået oplyst min karakter, stod min bror, svigerinde og mormor der pludselig også med roser og det hele! Det havde jeg ikke forventet og blev meget overvældet, både fordi at det var gået godt og nu var overstået samtidig med at de pludselig står der! Er så taknemmelig for ALLE der har været ved min siden i disse to år igennem denne uddannelse både som venner, familie, veninder og de forskellige kollegaer igennem tiden – jeg kunne ikke have gjort det uden jer!

11709631_10153541816802044_2425594328478931579_n

Efter eksamen valgte vi at snuppe en hurtig is i Randers, hvor min mor, papfar og mormor tog med ud at spise på VISA i Aalborg (fantastisk godt sted), hvor min papbror også mødte op. Da vi skulle til at bestille bliver jeg budt på endnu et stort kram, men her var det af mine skønne storesøster, som lige havde fået fri og kom en tur forbi restauranten og fik en bid mad med, det var så hyggeligt!

Efterfølgende gik turen hen til butikken for at aflevere diverse produkter jeg havde fået lov, at låne til eksamen og fortælle dem hvordan det var gået. Ellers stod resten af aftenen igår på at være hjemme hos en kammerat. Dette har uden tvivl været den bedste start på min ferie!

Forresten!! Jeg overtager muligvis min lejlighed her sidst på ugen, så jeg krydser fingre for at jeg kan få lov til at flytte ind inden min ferie slutter – update kommer!

Jeg gjorde forresten også nogle fantastiske kup idag, hvis I altså spørg mig! Jeg laver et kommende indlæg om de lækre ting jeg har forkælet mig selv med idag + billige..

WP_20150630_003 WP_20150630_004

Vil ønske jer alle sammen en fantastisk aften!

2

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ansvarlig - Demostration hos Imerco