SHOPPING SALE//FØDSELSDAG + BRYLLUP

FØDSELSDAG

I dag gik turen til Aalborg for at fejre min moster og onkel, hvor vi først lige var en tur omkring Øster Hurup, for at hente nogle ting fra da vi sidst var i sommerhus.

For at få øvet mig lidt med cellofan, valgte jeg at benytte det til gaveindpakning – specielt når jeg ved at gaverne bliver sat på et gavebord – ved at pakke emballagen ind i gavepapir og tilføj gavebånd rundt cellofanen ved at lave en sløjfe, for at give lidt ekstra. 🙂

 

Fødselsdagen blev mini vaserne fra Kähler (sort, grå og lime).

Fødselsdagen blev mini vaserne fra Kähler (sort, grå og lime).

Efter en hyggelig dag med fødselsdag i godt selvskab vendte vi snuden hjem mod Randers via., motorvejen, hvor det var tydligt at der uden tvivl var sket mere end et par ulykker på E45 i nordgående retning, som havde dannet to lange køer! Den første så meget voldsom ud da der var lastbiler indblandet samt en af personbilerne var fuldstændig krøllet sammen..

Krydser fingre for at der ikke var nogle alvorlige kvæstelser eller dødsfald indblandet, selvom det desværre så sort ud med den sammenkrøllet bil!

Håber I alle har haft en faktisk dag og været ude og nyde det gode vejr – kom gerne med hvad I ønsker at hører fra min blog af samt ris og ros – alting kan altid gøres bedre for intet er perfekt 🙂

 

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING SALE//FØDSELSDAG + BRYLLUP