FØDSELSDAG

POLE – POLE OUTFIT

Når jeg er til Pole er det vigtigt for mig at have noget ordenligt træningstøj, som passer til Pole generen og som jeg føler mig let og bevægelig i.

Pole er ikke bare det rene stripperi eller en sport der er fyldt med frække signaler, det er en ting der er helt sikkert! Pole er en træningsmetode der får en til at føle sig mere feminin, sexet og smidig!

Der er meget mere at komme efter end bare at lave spins omkring Polen eller lære alle de mange tricks der er indenfor – for man får også muligheden for at blive mere smidig ved at melde sig til udstrækning eller få fokuseret på flere muskelgrupper ved stram op holdet, så der er så meget mere at komme efter!

Har dog haft et par ugers pause pga., noget pencillin og trangen efter at komme til udenbys, men vender nu stærkt tilbage i morgen og det bliver så godt – og ømt!

I starten var det utrolig grænseoverskridende at have tanken om at man skulle have hotpants på som man kunne skimme det nederste af en baller.. Så jeg var en af dem der tog nogle på der dækkede lidt mere, for tænkte at det ikke gjorde den helt store forskel i sidste ende så længe de var smidig.. MEN det blev hurtig mod bevist!

Det er derfor utrolig vigtigt for mig i hvert fald at have noget på så min hud stadig kan fange polen og få ordentlig greb om den – det gør det altså betydeligt lettere! 🙂

Nedenunder får I lige lidt inspiration til beklædning til pole træning, som jeg er helt tilfreds med – Spring ud i det tøser!

pole træningstøj

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAG