TRÆNING - VILDT MOTIVERENDE!

Weekend-update

Hej alle I søde mennesker! I får lige en lyn update for denne weekend og en undskyldning for at der ikke har været så meget aktivitet denne uge! 🙂

Torsdag aften samt størstedelen af fredag har været i selskab med min skønne mor, hvor vi var omkring Århus fredag da jeg skulle omkring hospitalet hvor vi ellers gjorde det til en hygge tur omkring Bruuns galleri.

Lørdag formiddag var Anders og jeg omkring Luna der ligger på Rådhuspladsen i Randers centrum, hvor vi havde købt et værdig bevis til en brunchanretning som vi valgte at bruge der, da jeg nu lige havde fri. Men på trods af at vi havde givet 58 kr., for brunchanretning inklusiv drikkevarer syntes jeg ikke at det var det værd. Nedenfor kan I se et billede af anretningen – hvad mener I?

unnamed (5)

Brunchanretning hos Luna 25/10-2014.

 

Ellers stod resten af lørdagen bare på hygge og en tur ud i storecentret hvor vi lige skulle omkring Cocco Bello som har de bedste pastaretter til overkommelige priser – lige hvad vi trængte til! 😉

Søndag har bare været rent afslapning hvor jeg har fået øje på nogle nye projekter som jeg forhåbentlig får slået hul på i den kommende uge omkring malerier! Jeg glæder mig utrolig meget til at springe ud i det!

Derudover vil der nok komme et indlæg i morgen omkring mit No Poo projekt og status på hvordan det går, så I også har mulighed for at følge lidt med i det.

Vi blogges ved i den kommende uge – garantere for at der bliver mere aktivitet end der har været i denne uge! 🙂

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRÆNING - VILDT MOTIVERENDE!