Loppemarked på trekanten Aalborg øst!

STARTEN PÅ EN FANTASTISK TORSDAG

Hej alle folkens, jeg håber at I alle har haft en fantastisk dag, min har uden tvivl været god! Dog startede den lidt speciel…

Imens jeg stod og ventede på parkeringspladsen ved Randers busterminal, kom der en ung herre hen og sagde “hej”. Først og fremmest fik jeg et kæmpe chok da jeg stod i min egen verden! Så sagde han så “du må have en rigtig god dag”. Jeg sagde selvfølgelig tak selvom jeg var utrolig træt og forvirret. “Du så så trist ud da jeg cyklede forbi dig, så jeg vil bare ønske dig en rigtig god dag!”. Mit svar var selvfølgelig mange tak og i lige måde.

Det har jeg aldrig prøvet før, men det har absolut ikke været en dårlig oplevelse! Er helt overbevist om at det har bringet held til den 3 timers prøve, som jeg er tilfreds med selv jeg lige manglede 2 opgaver ud af 25. Er spændt på hvad den viser eftersom det bliver min standpunkt karakter!

Derudover er der jo ikke længe til at jeg skal til min fagprøve og jeg har idag fået godkendt min problem formulering, så nu føler jeg at jeg endelig kan komme igang med alle mine idèer!

Det betyder også at jeg skal lave en udstilling i næste uge, hvilket I vil komme til at høre mere om i de kommende dage – så håber da I vil komme et smut forbi 😉

Håber I alle har haft en fantastisk torsdag og får en god aften! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loppemarked på trekanten Aalborg øst!