AFSLUTNINGEN PÅ NO POO

NYT HÅR – FANTASTISK SERVICE!

974395_10152726627658397_1937872004_n

Jeg har langt om længe fået taget mig sammen til at fået gjort et eller andet ved mit hår. I kender vel det med at der skal til at ske et eller andet nyt? Sådan havde jeg det i dag så derfor endte jeg hos en frisør i Randers centrum, hvor jeg havde været omkring tidligere på ugen for at forhører mig omkring priser. Grunden til at jeg valgte denne frisør i første omgang var at man ikke skulle bestille nogen tid hos dem men bare møde, hvilket passer perfekt når man arbejder i butik!

Jeg fik selvfølgelig frisøren til at taget før og efter billede, så jeg har mulighed for at dele forandringen med jer – man må sige det var noget af et stykke der røg!

unnamed (1)

Mit laaaange hår inden saksen tog fat!

unnamed (2)

Efter klipningen!

Nu når jeg skulle have ordnet håret, fik jeg selvfølgelig også rettet mit pandehår som efterhånden var blevet så langt at det egentlig ikke blev brugt som pandehår mere, så det var uden tvivl tiltrængt og jeg er ovenud lykkelig for resultatet! Undskylder den ringe kvalitet på billederne. 😉

unnamed (3)

unnamed (4)

Udover at jeg er så tilfreds med resultatet havde de også den perfekte service. Som de fleste af jer ved har jeg kørt efter shampoo fri i en periode, hvilket ikke har været specielt godt for min hovedbund – dette fortalte frisøren mig nærmere om. Hun tilbød mig at jeg sagtens kunne komme tilbage så hun kunne se nærmere på min hovedbund og se om den var forbedret efter jeg har benyttet mig af deres shampoo. Derudover havde hun nogle andre liggende hvis denne ikke havde den ønskede virkning på hovedbunden!

Nogle af jer bliver måske lidt forvirret over det jeg lige skrev, men jeg beskriver det ikke mere da et tidligere indlæg fortæller om det hele, som I kan læse HER.

unnamed (5)

Shampoo mod tør hovedbund og farvet hår. Pris 189 .-

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFSLUTNINGEN PÅ NO POO