Valget - Ærlighed...

Ansvarlig – Demostration hos Imerco

B66A1367 (1)

I dag havde vi første demostrations dag hos Imerco Nytorv, på vores ismaskine fra Cook & Baker. Der er ingen tvivl om at der er utallige ting jeg elsker ved butik, men en af disse ting er at have kundekontakt og få muligheden for at sørger for at kunderne får en fantastisk oplevelse i butikken.

For knap 1½ år +/-, da jeg var praktikant hos Inspiration, fik jeg lov til at skulle demostrare en ny fuldmekanisk kaffemaskine der lå omkring de 5.000 kr., som jeg skulle se om jeg kunne få faget kundernes opmærksomhed. Da jeg endelig havde styr på alle informationerne, elskede jeg det! Bare det med at stå og snakke løs med kunden om netop dette produkt samt overbevise om at de ikke kan leve uden. Det er fantastisk og super hyggeligt!

Jeg kunne derfor ikke lade være med at tænke på denne demostration hos Imerco omkring ismaskinen.. Skulle jeg fange chefen og sige at jeg ville være frisk på denne opgave og melde mig frivilligt? Ja, det ville jeg! Hver fredag morgen har vi et morgenmøde inden åbningen af butikken. Det var derfor oplagt at dette emne med demostrationen vil blive taget op. Jeg ville springe til der! Men.. Inden jeg får sagt det, finder jeg ud af at chefen kom mig i forkøbet og havde udvalgt mig til opgaven på forhånd! Så hele min dag idag har stået å demostration.

Intet var gjort klart, intet var bestemt med hensyn til placering – det eneste der var klart var at jeg skulle demostrere ismaskinen og derudover også OBH Gravity kaffemaskine samt det var fra kl. 14 til kl. 18.

Hvor var det bare fantastisk at få tildelt den opgave, så føler man virkelig at værdsat og de tror på at jeg kan håndtere alt dette… Det kunne ikke beskrives, bobblede af glæde! Må indrømme at jeg var meget presset lige pludseligt, så presset at jeg bogstaveligt talt glemte min middagspause, så den fandt først sted 15:30. Ikke det klogeste, men det var trods alt min egen skyld 😉

Jeg har lært meget af denne demostration idag, da jeg skulle stå der fra start til slut og være klar til at servicere kunderne omkring disse to produkter samtidig med at jeg tilbød dem kaffe og is. Bliver jeg tilbudt dette igen, siger jeg med glæde ja! Jeg lærte uden tvivl hvordan man skal prioritere tingene i sådan en situation, hvor jeg fremadrettet bedre vil kunne undgå at få det klar på kortere tid uden knap så meget kaos.

Den ENESTE lille ulempe jeg kan finde ved dette er, at jeg efter idag har den største trang til at købe denne ovrelækre ismaskine med kompressor! Den er så nem og helt fantastisk at have med at gøre – på trods af at den fylder en del! 😉

Kan kun opfordre jer til at komme omkring Imerco Nytorv fredag d. 26 juni, hvor der også vil være en demostration af denne ismaskine fra Cook & Baker – I ville hurtig kunne mærke behovet for at eje sådan en drømmemaskine 😉

SE ISMASKINEN HER!

I må alle have en fantastisk start på weekenden 🙂

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valget - Ærlighed...