PRONTO PIZZA RANDERS - HVORFOR?

FRA UDEBOENDE TIL HJEMMEBOENDE

Som I nok har kunne se har jeg ikke været super aktiv det seneste stykke tid, hvilket jeg ville fortælle jer mere om.. Overskriften fortæller den største del, som er at jeg nu er flyttet hjem igen efter at have boet i en lejlighed i næsten 3 år i Randers sammen med min nu kaldte eks. Selvom jeg selv syntes jeg har været utrolig stærk, kan jeg mærke at det stadig er hårdt nu hvor de sidste ting blev flyttet i fredags.

Heldigvis har jeg en fantastisk familie omkring mig samt nogle ubeskrivelige venner/veninder, som bakker mig op og støtter mig fuldt ud og som er en kæmpe hjælp for mig i denne hårde periode!

Stod det til mig vil jeg da helst have fundet min helt egen lille lejlighed i Aalborg, men er alligevel også glad for beslutningen om at flytte hjem indtil jeg har fundet noget, så jeg også har mulighed for at få sparet nogle penge sammen.

MEN MEN MEN! Udsigterne ser gode ud, da jeg har fundet mange billige hos AKU som jeg er skrevet op hos og en af dem er jeg allerede nede på nr. 16 som venteliste, så jeg ser positivt på det og krydser alt hvad der kan krydses, for at der ikke kommer til at gå mere end et par måneder før jeg har mit eget lille sted. 😉

WP_20150326_001

 

OBS! Overstående billede er kun 1/4 af alt det jeg skulle have flyttet!

Må I alle have en fantastisk søndag <3

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRONTO PIZZA RANDERS - HVORFOR?