Spaghetti kylling tomat

Valget – Ærlighed…

B66A1347

De sidste lange stykke tid har man kunne læse og se alt alle steder omkring Folketingsvalget, hvor man i dag inden kl. 20, skulle aflevere og ligge ens stemme.

Med hånden på hjertet, må jeg være ærlig og indrømme at jeg ikke har sat mig særlig meget ind i Folketingsvalget samt de blå og røde. Ikke fordi jeg syntes det er uinteresseret og jeg ikke er interesseret i vores samfund, men mere fordi jeg fra starten af aldrig har følt, at jeg har sat mig nok ind i tingene.

Dette har jeg besluttet mig for at gøre mere ved nu, så jeg føler mig mere forberedt til næste valg og kan afgive en stemme, som jeg selv føler ville være med til at kunne gøre en forskel, for andre men samtidig også vil kunne gavne mig i sidste ende i forhold til hvad jeg selv kæmper for.

På trods af at jeg ikke er sat ind i det med valget og diverse partier, havde jeg besluttet mig fra starten af at jeg vil ned og afgive min stemme, for at vise at jeg bekymre mig om vores samfund og ønsker at være en del af at kunne gøre det bedre. Ærlighed lige fra hjertet af… Hvorfor skulle jeg stemme på et parti, som jeg ikke ved hvad står for og som jeg egentlig ikke ved kæmper for det samme som jeg? Dette vil i mine ører ingen mening give.

Derfor var min endelige beslutning at stemme blank. På denne måde føler jeg, at jeg viser at jeg er interesseret i at være en del af dette, ved at afgive min blanke stemme. Men næste gang skulle jeg gerne kunne komme med en mere konkret stemme :-).

Hvad tror I det ender med? Rød eller Blå blok?

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spaghetti kylling tomat