SÅDAN RENGØRER DU DIN BØRSTE

ACNE PIN – VIRKER DET?

10726243_10152728780188397_1555680045_n

Hej alle skønne mennesker! Jeg har i flere år døjet med kraftige urenheder lige imellem min underlæbe og hage, som er en blanding mellem hudorme og andet jeg ikke lige kan sætte ord på som muligvis kunne tyde på acne. Man kan ane det selv på de nyeste billeder jeg har fået taget, så vil derfor til at tage kampen op med det endnu en gang.

Før i tiden har jeg forsøgt mig med Basiron, hvilket jeg ikke kan anbefale jer hvis I har en sart ud – det resulterede i et meget rødt og irriteret ansigt.. Efterfølgende har jeg været ved hudlægen hvor jeg fik noget creme jeg skulle benytte mig af, som godt nok tog rødmen i hakket, men så skete der heller ikke mere efter flere måneders forsøg.

Acne Pin Fra Melissa

Denne gang vil jeg nu forsøge mig med Acne pinden fra Melissa som jeg både er spændt og nervøs for at bruge, da jeg ikke ved hvad jeg skal forvente af den.

Acne pin er et produkt som bruges til dybdegående rensning af huden. Med Blue Light behandling på 45 grader, går man ind og nedbryder bumser og hudorme i porrerne. Fedtbalancen vil også blive genoprettet i huden. Holdes tæt på det område der ønskes behandlet i cirka 5 sekunder eller indtil apparatet bipper.

I følge den vejlighed der medfølger produktet, bør man med normal hud anvende apparatet i 10 minutter to gange om ugen.

16700010-500x500

 Den benytter desværre AA-batterier så kan ikke komme til at afprøve den i aften desværre! Men jeg garantere jer for at den bliver prøvet af i løbet af denne uge hvor jeg selvfølgelig laver et indlæg omkring med blandt andet før og efter billeder, så jeg håber selvfølgelig at der er nogen som kunne have interesse i at følge med i dette projekt og følge med på min blog for flere opdateringer og nye projekter 🙂

Næste indlæg om denne Acne Pin vil der være flere informationer omkring den og hvordan I bruger den 🙂

 Acne Pin kan købes HER!

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN RENGØRER DU DIN BØRSTE