SÅDAN LAVER DU ØJENBRYN DER PASSER TIL DIG

FORKÆLELSE TIL BILLIGE PENGE

Untitled

 

Det kan godt nok mærkes at man er tilbage på ‘skolebænken’ igen, hvor man egentlig bare sidder ned fra man møder til man har fri – det er alligevel hårdt efter en en omgang julehandel i butik! Men selv om der er nogle ting som er blevet ændret skal der også være tid til forkæle en selv en smule og er det med tilbud er det jo bare endnu bedre.

Må ærlig indrømme at jeg er en af dem der for nyheds mails fra utrolig mange hjemmesider om det ene tilbud efter det andet, så efterhånden begynder man så småt at sortere dem fra som ikke er interessant eller som man ved der bare ikke skal bruges penge på lige nu.

Der er ingen tvivl om at mit hår har haft behov for behandling, lige før jeg vil kalde det nød situation. Man bliver hurtigt træt af det når det bliver ved med at knude til i den ene side hver gang man har vasket det, hvor man så efterfølgende skal bruge 1 time eller 2 på at rede det ud! Så jeg besluttede mig for at det skal være slut nu.

En tilbudshaj er helt sikkert det rigtige ord for mig, jeg jagter tilbud hele tiden! Så det gælder selvfølgelig også når det handler om nye produkter til mit hår. Ingen tvivl om at jeg har min helt egen favorit side som jeg tjekker hver gang det har noget med håret at gøre, hvilket ikke var en undtagelse her. Cocopanda kører med tilbudd 24/7, så man kan altid finde noget til en god pris derinde.

Eftersom jeg aldrig har været den helt store af at bruge alle mulige produkter i mit hår eller sat mig ind i hvilke funktioner de forskellige produkter havde, er det utroligt vigtigt for mig at jeg har muligheden for at få en “vejledning” til hvad der kan være godt for mit hår. Her er det fantastiske ved cocopanda at på bestemte tidspunkter på dagen, har man mulighed for at live chatte med dem hvor de kan vejlede dig og svarer på alle dine spørgsmål… En fantastisk service hvis I spørger mig!

 

Udover produkter til håret, fik jeg også købt en eye liner, en mascara og noget opbevaring til mine smykker – trængte virkelig! For lige at give prikken over i’et så lavede jeg ordren igår og har modtaget det allerede idag, så jeg glæder mig som et lille barn til at få prøvet det af! Jeg vil selvfølgelig løbende ligge en bedømmelse ud af diverse ting efter jeg har prøvet dem, for at dele med jer hvor tilfredse jeg har været med dem.

I må alle have en fantastisk aftens – vi blogges ved!

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN LAVER DU ØJENBRYN DER PASSER TIL DIG