NYRE BIOPSI – KOLD TYRKER

Så kom dagen endelig igår hvor nyre biopsien skulle tages og det var heldigvis hurtigt overstået, selvom de sidste to “stik” kunne mærkes en smule! Efterfølgende stod den på at skulle ligge på ryggen i hele 6 timer, som lød mest af alt som det værste af det hele.. Men de 6 timer gik overraskende hurtigt og det mest langtrukkende tidspunkt var nok fra der hvor jeg måtte sidde og stå op igen og indtil jeg blev hentet af taxi, hvilket tog en 1½ time og på dette tidspunkt ville jeg egentlig gerne hjem!

Indtil videre er der gået 1½ dag herhjemme og skal først tilbage på arbejde torsdag i næste uge. Reglerne er at jeg skal slappe af og må hverken løfte, skubbe, være fysisk aktiv eller noget, hvilket jeg havde det sådan med at det nok skulle gå.. Men må indrømme at efter bare 1½ dag er jeg ved at dø af kedsomhed! Det med at man er så afhængig af andre er forfærdelig.. Man indser hurtig at man får nok af tv, computer og mobil.

Her får I lige lidt billeder fra sygehuset igår.

WP_20141127_001

WP_20141127_002

Så er tingene samlet og klar til at blive kørt hen på sengeliggende afdeling.

WP_20141127_004

Et lille selfie skal der da også til 😉

WP_20141128_001

Det ville være synd at sige at det var det helt store indgreb 😉

Ser meget frem til imorgen hvor den står på pakkespil hos svigerfamilien, men nu står den på Hesteviskeren (startet på dr1) hvilket er en af mine absolut ynglingsfilm – en rigtig tude film! Ønsker jer alle en god aften derude! 😉

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg