DROP COCA COLA?!

SÅDAN LAVER DU ØJENBRYN DER PASSER TIL DIG

Som de fleste af jer nok ved, så tegner jeg altid mine bryn op. Jeg er en af dem som har så lyse bryn at det ser tosset ud når jeg har mascara på og ikke har fået tegnet dem op. Jeg har derfor valgt at dele det med jer hvordan I bedst tegner jeres bryn op så det passer til jeres ansigt, hvad jeg har gjort igennem tiden for at gøre min bryn tydeligere og hvad jeg fortrækker.


 

Det første jeg fik gjort var at få farvet dem hos frisøren, hvilket jeg var utrolig tilfreds med. Men eftersom jeg var på SU blev det ret dyrt at få dem holdt ved lige ved at få dem farvet, så der gik automatisk længere og længere tid imellem hver farvning. Nogle år tilbage var jeg afsted til en make-up aften med nogen skønne veninder, hvor vi fik en masse tips til hvordan vi kunne lægge vores make-up, hvad kunne bruge med mere, som passede bedst til os. Der igennem fik jeg kendskab til Brow and Liner Kit, hvilket er en form for puder til din øjenbryn som indeholder 2 farver så du har mulighed for at mikse dem eller bare benytte en af dem.

Den har jeg efterhånden brugt i 1½ år og skal lige siges at det er den samme jeg har brugt og der er stadig en del tilbage på trods af, at jeg har benyttet mig af den i 1½ år og så kun den ene farve, så den er uden tvivl pengene hver!

Men i december valgte jeg dog at gå over til en anden slags, da jeg søgte noget som var mere fast i det, da der ikke skulle meget til før noget af farven i brynene forsvandt. Jeg søgte derfor rundt på nettet – google er min ven! – hvor jeg fandt frem til en Color Tattoo fra Maybelline, som jeg tænkte jeg var nød til at prøve. Jeg var på jagt efter en som ikke “glimtede” for meget, da den trods alt skulle bruges til mine bryn! Efter lidt søgen fandt jeg den i Fætex og den rigtige farve. Mine bryn er dog blevet mere mørk efter jeg skiftede, men det er jeg nu ret tilfreds med! Hvad siger I til forskellen?

 

body shop

Resultat ved brug af Brow and Liner Kit fra the body shop. Har kun benyttet mig af venstre side. KØB HER.

 

color tattoo

Ved brug af Color Tattoo fra Maybelline, elsker resultatet med at brynene er blevet mere mørke! Køb på TILBUD HER!

 

Tegn dine bryn op efter dit ansigt!

Må tilstå at jeg over en længere periode har haft forskellige bryn fra dag til dag. Jeg forsøgte at tegne efter hvor mine øjenbryn var, men det var nu ikke altid det lykkedes lige godt!

MEN nu har jeg fundet en løsning, som alle kan bruge! Hvis I følger denne ‘teknik’ er I sikker på at I kommer til at have nogle bryn som passer til jeres ansigt og de vil ikke komme til at være meget forskellige fra dag til dag. Brug en af dine smalle make-up børster til dette.

øjenbryn guide

Beskrivelse starter med det første billede fra venstre.

 

1. Billede

Ta’ din make-up børste og placer den lodret ved din næse. Her skal du så forestille dig at der går en kant fra din næseryg som starter samme linie som dit øjets inderste kant – Her skal dit øjenbryn starte.

2. Billede

Efterfølgende tager du din børste skrå fra næsen og krydser over øjet – det er her utroligt vigtigt at du sørger for at kigge lige ud og at krydser i midten af din propil. Det sted hvor børsten er ved dine bryn, viser at det her der dine bryn skal være højest.

3. Billede

Her starter du fra det samme punkt igen ved næsen og hælder børsten så den rammer det yderste af dit øje. Der hvor børsten slutter eller det punkt ved børsten der rammer bedst ved brynet, viser hvor dit øjenbryn skal slutte

Jeg håber dette er en hjælp for jer som har problemer med meget lyse øjenbryn og I må endelige sige til hvis der er flere ting som I er i tvivl om – I må have en fantastisk lørdag aften! <3

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DROP COCA COLA?!