SUPER MANDAG!

DROP COCA COLA?!

Eller bare sodavand i det hele taget? Som jeg nævnte i et tidligere indlæg har jeg selv ikke fået sodavand siden d. 2 januar i år – men men men jeg fik dog 5 slurke i biffen i tirsdags. Jeg har ikke været den som har gået rundt og tænkt nej det må jeg ikke få og alt det der, for så har det akkurat den modsatte virkning, i hvert fald på mig! Efter jeg begyndte på min træning igen, har jeg ikke haft lysten til cola eller sodavand i det hele taget og har på intet tidspunkt været på det niveau hvor jeg har fået direkte abstinenser efter det. Det har været skønt!

I starten af måneden viste Anders en video til mig om en mand der tog udfordringen op om at skulle drikke 10 dåser colaer om dagen i 1 hel måned. Sikke en forandring må jeg sige! Jeg fik endnu mindre lyst til sodavand end jeg havde i forvejen.

Jeg har været inde og kigge efter video’erne på youtube omkring hans forløb, hvor han fortæller hvad der har ændret sig og derudover kan man tydeligt se hvad colaen har gjort ved ham, det er ret chokerende.

Manden der har været igennem dette hedder Georg Prior, er 50 år gammel og indtil han lavede dette cola forsøg havde han et sundt helbred.

23A1887000000578-0-image-1_1417429664856

 

Jeg håber at dette har været en øjenåbner for nogle af jer, som er mere eller mindre afhængegige af coca cola eller som har motiveret nogle andre til at skære ned på deres forbrug. Inderst inde er jeg lige glad med om I vælger at leve at cola, det er jeres liv ikke mit, men jeg vil bare ikke splitte min krop af på grund af det.

Jeg får selvfølgelig stadig en sød tand i tide og utide, så for at erstatte sodavand med noget der er også er sødt er jeg helt vildt med First Price læskedrik som er saftevand. Det er uden tvivl bedre end sodavand, men helt sikkert heller ikke noget som man skal leve af.

Hvad er jeres “forhold” eller holdning til cola og sodavand?

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUPER MANDAG!