TV2 NORD - GLÆDESTÅRER!!!

2 JULEAFTNER

På vej nord på til familien – taget lørdag.

Langt om længe og meget ventet, har jeg haft en fantastisk fri dag idag! Ikke så meget alene tid, men det gør intet når tiden er blevet brugt godt sammen med familien. Jeg var dog på arbejde igår til kl. 15, hvor turen gik nord på med samme for at hente min far og videre hen til min bror hvor vi i alt var 8 styk samlet for at fejre jul med min far – super hyggeligt og fantastisk mad! Der er ingen tvivl om at når man ikke ser familien så ofte, så er det så fantastisk at kunne hygge sig med dem og tilbringe masser af tid med dem når man endelig ser dem.

Eftersom min søster, bror og jeg alle har fået en partner, er vi nået dertil hvor vi egentlig gerne vil skiftes til at være sammen med vores side af familien og vores partners side af familien. Men det er ikke altid nemt at få til at hænge sammen når ens forældre er skilt. Vi har heldigvis fundet den løsning, så vi holder jul med min far hvert år, men det er dog nogle dage inden som foregår på så vidt muligt samme måde som en juleaften ville gøre d. 24 december.

I får lige lidt billeder fra igår – undskylder den ringe kvalitet!

WP_20141220_003

Den flotte borddækning hos min bror og han kæreste 🙂

WP_20141220_005

Min nevø der er så klar på pakkespil 😉

WP_20141220_007 WP_20141220_008

Efter den første juleaften igår gik turen videre til min mor og Georg, hvor vi blev til idag da min bonus bror holdte fødselsdag idag for familien, der blev fejret med en lækker omgang brunch hvor der absolut intet manglede!

Er I alle derude ved at være klar til juleaften? Jeg skal lige have overstået arbejde mandag og tirsdag, hvor den så står på juleaften efterfulgt af 2 x julefrokoster 😉

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TV2 NORD - GLÆDESTÅRER!!!