MOTIVATION TIL TRÆNING

SUND AFTEN-SNACK

snack

 

Hej alle I skønne mennesker! Det skal ikke være nogen hemmelig at jeg har en stor trang til søde sager, specielt når jeg bare går herhjemme, så jeg er nød til at finde på nogle sunde ting til at erstatte de usunde sager med – i hvert fald i hverdagen.

Jeg er blevet helt vild med denne shake, som er nem at lave og derudover super sund! Det er typisk om aftenen jeg tager den omkring 1 time til 1½ inden sengetid så jeg ikke går i seng på tom mave. Eftersom jeg er helt bidt af den, vil jeg gerne dele denne opskrift med jer!

Sund Shaker:
– 50 g. mandler.
– 200 ml. mælk.
– 200 g. Cheasy skyr med pære og vanilje smag.
– 1 Banan.

Hvis man benytter sig af protein pulver, kan man også sagtens putte det i uden problemer! Hvis man tror det bliver for sødt eller for mange smag, så kan man sagtens tage det helt almindelige naturel skyr.

Da det også svarer til et helt måltid kan man sagtens tage den om eftermiddagen, formiddagen og specielt om morgenen hvis man har svært ved at få mad ned på den tid.

Derudover skal det lige siges at jeg putter banan i for, at gøre konsistensen mere tyk og fast i det så det ikke bliver helt flydende. Ønsker man at det skal være mere fast så handler det bare om at hælde mindre mælk i.

I må alle have en fantastisk aften og jeg håber at I kan bruge denne opskrift og jeg ser frem til at dele flere med jer i fremtiden! 😉

 

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOTIVATION TIL TRÆNING