FRI DAGE = JULEHYGGE

SKINS – KENDER I DEN?!

skins_s2_002

Personerne der kan fælges i de første 2 sæsoner – der kommer løbende nye personer i serien! 😉

Kan tydeligt huske imens jeg stadig boede derhjemme, hvor der i en eller anden ferie blev sendt en serie på tv2 zulu som jeg med det samme tænkte, at den måtte jeg bare se! En rigtig drama ungdoms-serie hvor man følger en række unge til fester, hjemme, skole og får absolut alt med så man begynder at kunne sætte sig ind i deres sted.

Drama har aldrig været mig – som jeg har nævnt før – men denne serie fangede mig helt utroligt meget.. Lidt sjovt, for dem der er med drikker hjernen ud mere eller mindre og lavet alt muligt som jeg egentlig ikke selv har gjort og er bare i det hele taget ikke den type – måske derfor den har fanget mig så utroligt meget?

Jeg endte jo selvfølgelig med at købe denne serie og på det tidspunkt havde jeg fundet ud af at der var tale om hele 4 sæsoner, så jeg henvendte mig til læsehesten i Aalborg hvor jeg købte alle 4 sæsoner i en boks til kun 280 kr. – helt nye eftersom de bestilt den hjem til mig – det er hvad man kalder et røverkøb!

Nok om det, så sad Anders og jeg og tjekkede Netflix ud da vi har fået det, hvor jeg så så at skins var derinde. Jeg skulle jo lige se hvor mange sæsoner de havde.. 7 sæsoner?! Jeg begyndte derfor at research det da jeg vidst der var lavet en nyere fortolkning af den, så hvis det var den nyere var det ingen interesse her.. Den gamle er bedst! Efter at have set alle trailerne på youtube fandt jeg hurtig ud af at de sidste 3 sæsoner hørte med til “første” version. Md lidt hjælp fra min nørd fandt jeg hele boksen sæson 1 – 7 på amazone til knap 400 kr.! Så jeg har vidst allerede afsat lidt af min næste løn!

Til jer der ikke aner hvad jeg snakker om, har jeg nedenfor sat nogle videoer ind fra Skins blandt andet trailers, sjove klip derfra, mine ynglings derfra og så videre – Ta’ et kig og enjoy – lover dig at du ikke kommer til at fortryde det! 😉

Trailer for alle 7 sæsoner af skins

Fedeste klip med Chris der er lost – bubbles!

Tea Cup by Chris

Wild World (Skins version)

Freddie, Cook and JJ Effy – So funny!

Tony og Sid’s handshake

Sidder der nogen derude som har set sæson 5-7 og som tilfældigvis ser dette indlæg – hvad syntes I så om dem? Er de lige så meget værd som de første 4 sæsoner?! 🙂

Hvis I var helt vilde med disse youtube film fra Skins serien, kan jeg kun anbefale jer at få anskaffet jer serien – eller hvis i har Netflix kan I se alle 7 sæsoner derinde, så det er da bare med at komme igang folkens! Håber mest af alt at jeg fik nogle smil frem på jeres læber på denne søndag aften.

Vi blogges ved nærmere nytår hvor jeg blandt andet vil dele en ny maleri bestilling med jer, min “what to do list” og andre spændende updates som jeg ser frem til at dele med jer – indtil da må I have en fortsat fantastisk aften 😉 !

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRI DAGE = JULEHYGGE