LOCATION FOTO SHOOT

LÆNGERE PAUSE FRA BLOGGEN

Hej alle i skønne læsere, det efterhånden ved at nærme sig en måned siden jeg sidst har været aktiv her bloggen. De efterfølgende dage efter shootet skete der en masse ting og der var lige lidt kaos for en kort stund, ikke noget jeg vil uddybe yderligere for jer da det er for privat lige at åbne op om lige nu og nok heller ikke noget som I vil komme til at hører det helt store om her på bloggen.

På grund af dette mindre kaos blev de to shoots jeg skulle have lavet også aflyst, da jeg ikke føler for at tage billeder når jeg ikke føler mig “hel” indeni, da det utroligt nemt kan påvirke ens billeder – men en ting er sikkert og det er at jeg skal have lavet MANGE flere shoots i fremtiden med forskellige fotografer, som jeg uden tvivl kommer til at skulle dele med jer her! Men jeg skal dog lige være ovre min halsbetændelse først, så jeg kan give den fuld gas – er heldigvis på den sidste pencilin dag idag, så nu krydser jeg fingre for at det er ovre og at hosten snart forsvinder.

Der er så meget som jeg selv personligt har skulle have styr på og haft behov for at få ro inde i mig selv, hvilket jeg stadig arbejder meget med men det begynder at gå frem af og det er det vigtigste. Jeg fik blandt andet prøvet at lave en DISC profil igår som jeg fik svar på idag og den passede jo perfekt på mig, hvilket virkelig overraskede mig! Det vil jeg fortælle mere om indenfor de næste par dage, det kan I godt glæde jer til!

Der er lige endnu en ting jeg bliver nød til at dele med jer. Ingen tvivl om at jeg er helt blæst i sorte møbler, hvilket 90% lejligheden består af, men derudover også ting der skiller sig ud.. Jeg er derfor også helt forelsket i dette hylde-sæt eller hvad man skal kalde det – det er da simpelthen så flot, unikt og genialt lavet! Hvad syntes I om det?

(PS. Jeg har fundet billedet på nettet)

11004476_10153194600142044_1270767595_n

 

I må alle have en fantastisk fredag og en god weekend!

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOCATION FOTO SHOOT