NETHADERNE - HVORFOR?!

X-FAKTOR – TÅREVÆLDENDE!

Ærlig talt, jeg har for nogle år siden fældet tårer til x-faktor, men det var nu mere fordi der blev sunget en sang som berør mig utroligt meget. Men her til aften skete det igen! Baraa og Tannaz røg i fare-zonen, hvilket efter min mening er fuldstændig hul i hovedet! Selv syntes jeg at de begge var langt bedre end city boys og uden tvivl nogle af de stærkeste sangere i denne sæson x-faktor..

Bare det at kunne se hvor meget de blev påvirket af det, specielt da Baraa går på scenen igen og bryder mere eller mindre sammen under sangen og misser teksten nogle gange, puha det gik lige ind! Det var det rene pineri at se det, virkelig synd at han røg i fare-zonen og det syntes jeg virkelig også at det var med hensyn til Tannaz! Bare det at Blachman ikke ville sige hvad han syntes, fordi han ikke kunne vælge imellem dem – det siger vidst mere end rigeligt at det var de forkerte der røg i fare-zonen.. Så ærgerligt at Tannaz røg ud, virkelig…

Så I med her til aften? Hvis ikke så husk at der er genudsendelse imorgen (lørdag) på DR1 kl. 17:00 og kan kun opfordre jer til at se det!

Hvad syntes I om hele situationen?

2

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NETHADERNE - HVORFOR?!