NYE MALERIER // GIVE AWAY

MINI MALERI – GROWN UPS

Ud af alle de 50+ malerier som jeg har malet igennem tiden, så er det uden tvivl de malerier kaldt Grown Ups jeg har malet flest af igennem tiden. MEN jeg har aldrig lavet det i en “mini” udgave, så det skulle da lige prøves – nedenfor kan I se resultatet! 😉

grown ups - mini

Grown Ups idéen kom faktisk helt tilbage for 2 år siden, hvor jeg sad og brugte en hel dag sammen med en veninde på at male malerier – første gang jeg prøvede at male – hvor vi malede efter en der lagde videoer ud på youtube hvor hun malede, sindssyg dygtig! Efter den dag skulle jeg lige prøve at male efter en af hendes videoer igen hvor jeg fik malet baggrunden, lidt træer m.m. Så opgav jeg egentlig og malede resten efter mit eget hoved. Det resulterede i at der kom til at være 3 træer i forgrunden i 3 forskellige størrelser, hvilket førte videre til navnet Grown Ups – eftersom man følger et træ der vokser sig stort.

Fra jeg malede det første Grown Ups malerier for 2 år siden og til nu, har der været utrolig mange og en ting er helt sikkert – der er ikke to Grown Ups som er ens! Det har aldrig nogensinde været min plan at alle de malerier der er blevet lavet med Grown Ups skulle ligne hinanden, det vigtigste var bare træerne i forgrunden og den skiftende baggrund af en solopgang/-nedgang.

Ingen af træerne er 100% ens hverken dem i forgrunden eller den i baggrunden for den sags skyld og det er det der gør Grown Ups så specielt og unik, hvis I spørger mig. Selvom man vælger at få malet et Grown Ups og jeg har malet det mange før, så ved man at det man får alligevel bliver unik på sin helt egen måde.

For lige at give jer et overblik har jeg nedenfor sat samtlige Grown Ups malerier sammen i et billede, så I kan se alle dem jeg har lavet igennem tiden og hvordan de hver i sær skiller sig ud fra hinanden 🙂

Grown Ups History


GIVE AWAY

Som jeg har nævnt tidligere på bloggen, så starter jeg en GIVE AWAY når jeg har fået 50 følgere, på min blog!

For at uddybe den lidt så får vinderen en Specialbestilling uden beregning, hvor der vil være mulighed for at vælge imellem 10 størrelser hvor der selvfølgelig også følger ramme med maleriet + hvis jeg har fået fat i lakering til den tid, kommer det også til at følge med i præmien! Så hvis man er vinderen af denne Give Away kan man snildt komme til at spare et par 100 kr., +.

Hvordan kan man følge mig?

Man kan følge min blog ved hjælp af Bloglovin, som gør at man får en mail hver gang jeg kommer med et nyt indslag. Der skulle gerne være en “Follow/Følg” knap i højre side af min blog – ved toppen af indlæg – ellers er der også en nederst på min blog, så det er bare af at trykke der så der står I følger mig!

Er det tilfældet at den ikke gider at vise knapperne er det muligvis på grund af jeres browser valg. Internet Explorer ved jeg viser dem, men Firefox gider derimod ikke rigtig at samarbejde..

Del meget gerne bloggen og følg den, så vi kan få startet den Give Away og finde den heldige vinder! 🙂

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE MALERIER // GIVE AWAY