Popcorntime!

Fremtidige shoots??

00000632

Som i kan se her har jeg tidligere været afsted til 3 shoots. Jeg elsker det! Men pga., at min uddannelse er ved at være færdig, hvilket betød eksamenslæsning og samtidig boligsøgning, hvor den nu står på indretning i lejligheden og ryddet op. Men nu begynder det at gå den rette vej og tingene er langt om længe ved at falde på plads!

Derfor er det også ved at være tid til shoots igen og har allerede 3 forskellige fotografer der er interesseret, så det er super godt! Det ene vil også komme til at forgå i min lejlighed/fælles have og der vil forekomme en eller flere nye genre i forhold til hvilke billeder jeg tidligere har fået lavet.

Som nogen af jer sikkert ved, har jeg for 3 års tid siden gået til Burlesque, hvilket er en af mine absolut favorit-fritids-aktivitet/interesse jeg har lavet, jeg elsker det så grusomt! Så jeg er selvfølgelig også på jagt efter et burlesque i Aalborg omegn, hvilket tydeligvis er umuligt at finde desværre…

Dette har også givet mig en del inspiration til et shoot i fremtiden, måske det bliver med en af de 3 kommende fotografer, hvem ved? Min inspiration er også kommet af filmen Burlesque, hvor specielt ét outfit som Christina Aguilera bære har fanget mig og som jeg virkelig virkelig gerne vil have fingrene i. Kunne da være så fedt at lave et shoot med sådan et kostume! I kan se klippet fra filmen, hvor hun har “dragten” på – hvad syntes I om det?

 

Glæder mig til at komme afsted til de kommende shoots og dele det med jer!

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Popcorntime!