LÆNGERE PAUSE FRA BLOGGEN

CHINCHILLA FARM LUKKER

Som jeg har nævnt tidligere her på bloggen, så er jeg en af de helt store dyre elskere og af den grund har jeg valgt at følge Anima. Jeg har støttet dem tidligere med et beløb, men på grund af min økonomi har jeg sat det på stand by, men det er kun indtil at jeg kommer til at tjene mere så vil jeg uden tvivl støtte dem igen!

Har lige netop læst et en artikel omkring at den sidste Chinchilla farm i Sverige netop har lukket ned og det er jo fantastisk at hører! Vidste I godt hvordan det foregår på sådan en farm? Chinchillaerne bor i et bur system som er indrettet på den måde at der er en gang hvor hannerne kan bevæge sig mellem flere hunner. Derudover har hunnerne en METALKRAVE rundt om deres hals, som gør at de ikke kan komme nogle vegne. Dette gør at de ikke kommer til at sove om natten og får sår omkring deres hals.. Puha… Sådan noget det går lige i hjertet og får tårerne til at prikke frem..

Læs artiklen her omkring den lukkede farm..

Ikke nok med at jeg har et stort dyrerhjerte, så har jeg selv haft chinchilla hos min far hele to gange og må indrømme at det er et fantastisk dyr! Jeg har allerede nu besluttet mig for at anskaffe minimum en chinchilla når jeg en dag bliver pensioneret, så jeg rigtig kan gøre den tam og nusse om den.

 

8039307

 

 

Jeg vil gøre min bedste for at lave indlæg løbende omkring hvad der sker indenfor Anima, som typisk vil være situationer som er beskrevet i dette indlæg, underskriftsindsamling og hvad der er værd at vide indenfor deres arbejde.

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆNGERE PAUSE FRA BLOGGEN