IGANG MED TRÆNINGEN

DE 4 ÅRSTIDER I NY STIL

Igår eftermiddags blev der hentet i speciel bestilling på 4 malerier der skulle forestille de 4 årstider. Kunden havde set et af de billeder jeg havde til salg og valgt at han godt kunne tænke sig den baggrund som sommer og der tænkte jeg straks – hvorfor ikke lave den baggrund til alle de 4 årstider? Det tog sin tid at male det for det skulle jo ske over flere lag og derudover også lakeres, men må sige at jeg er mere end tilfreds med resultatet! Hvad syntes I?

4 årstider

Fremover kunne jeg godt tænke mig at arbejde på at lave mere detaljeret malerier, det betyder selvfølgelig også at det ville komme til at gå længere tid imellem hvert maleri. Derudover har jeg nogle ufærdige projekter jeg skal have færdiggjort samt nogle nye idéer som jeg ligger inde med som jeg glæder mig til at afprøve og dele med jer derude!

Lige pt., har jeg ingen speciel bestillinger der skal laves, så hvis I kunne være interesseret i at få lavet et maleri hos mig, så er I mere end velkommen til at kontakte mig så vi kan finde ud af noget 🙂

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IGANG MED TRÆNINGEN