2 JULEAFTNER

I KREATIVITETENS TEGN

WP_20141221_004Efter en længere periode hvor der ikke har været det helt store på malerfronten, er jeg nu kommet igang med en masse projekter og må indse at spisebordet er for lille til alle de ting jeg har gang i!

Som jeg har skrevet i et tidligere indlæg har jeg arbejdet på et projekt, der ville give mig flere muligheder for at opfylde jeres ønsker hvis det lykkedes og det gjorde det heldigvis, så I får lige det færdige resultat her.

WP_20141220_001

Klik på billedet for at komme til det indlæg der fortæller om dette projekt.

 

Derudover er jeg også blevet færdig med et maleri som har været længe undervejs, da jeg har været igang med flere projekter ved siden af som blev prioriteret i første række. Endnu en gang er det et træ, dog med en lidt sjov form. Vi er i december og håber på noget sne, så syntes lige der skulle være lidt sne med og en varm sol opgang, for at vise at det nu sagtens kan være et varmt billede på trods af lidt sne. Det er sat til salg og klar til at blive solgt og kan findes i min facebook gruppe MUC By Mette Jensen.

 

WP_20141221_003

 

Jeg er lige i øjeblikket igang med to bestillinger der skal laves færdig til starten af januar måned, hvor jeg derudover er godt i gang med andre projekter ved siden af, som jeg glæder mig til at dele med jer herinde!

Hvis I gerne vil se mere til min blog og være sikker på at I ikke misser noget, så er i mere end velkommen til at følge mig ved hjælp af den bloglovin knap der er i højre side af bloggen i toppen eller den der sidder for enden af indlægget.

Fortsæt god aften til jer alle sammen!

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 JULEAFTNER