Weekend-update

26 DAGE UDEN SHAMPOO

Hej alle kære mennesker, så kommer indlægget langt om længe omkring mit No Poo forløb! Som I kan læse har jeg klaret 26 dage uden shampoo, hvor jeg ikke har benyttet mig af andet end vand fra hanen. Jeg syntes egentlig at det har forløbet sig godt nok igennem tiden, men da jeg fik nogle billeder af min kusine – som også er hoppet på nul shampoo – efter hun havde sovet med kokosolie hvor hun om morgenen havde vasket det ud med æggeblomme, så hendes hår så lækkert ud og det overskydende fedt var blevet fjernet! Så jeg tænkte derfor, hvorfor ikke prøve det?

Jeg startede på forsøget i søndags 🙂

unnamed (8)

Jeg fik fat i en kokosolie fra Føtex og en almindelig pakke med 4 æg.

 

unnamed (5)

Jeg tog kokosolien og smurte hele mit hår ind i det inden jeg gik i seng. For at beskytte mit pudebetræk havde jeg lagt et håndklæde rundt om det, så det kunne suge olien til sig.

Mandag morgen fik jeg skilt to æggeblommer fra æggeviden og puttet det i et bæger, hvor jeg efterfølgende rørte den sammen. I badet startede jeg ud med at skylle håret godt igennem inden jeg løbende puttede æggeblommerne i håret. Jeg sørgede selvfølgelig for at bade i et så koldt vand som jeg kunne, så jeg ikke endte med at have ommelet i hele håret!

Efter badningen fik jeg tørt håret og samlet det i en Turby Twist, som tager det værste vand ud af håret. Jeg holder mig mest af alt til at lufttørre mit hår, så det ville jeg naturligvis også gøre denne gang. Det var lige indtil jeg opdagede hvide pletter i mit hår og da jeg ikke anede hvad jeg skulle gøre eller om det var almindeligt, hoppede jeg ind under bruseren igen for at få skyllet håret godt og grundig igennem. Jeg syntes at jeg blev ved med at kunne finde små minimale rester/pletter i håret, men jeg fik fjernet alle sammen til sidst. Det endte med at håret blev tørret med en hårtørre, så jeg ikke kom for sent til bussen på arbejde!

unnamed (6)unnamed (7)Mit umiddelbart resultat af dette er for mit vedkommende et slasket, tyndt og kedeligt hår hvor alt den stivhed og struktur det havde fået bare forsvandt fuldstændig. Derudover syntes jeg egentlig også at det kom til at se mere fedtet ud i den ene side af håret? Som om der var noget af olien som bare blev siddende i håret..

I løbet af mandagen var jeg nød til at få håret samlet i en hestehale, for det så simpelhent så grimt ud at det hang i tottet i den ene side! Det havde ikke ændret sig tirsdag morgen, så der blev det hele samlet i en fletning fra starten af, hvor jeg så ikke tænkte mere over det..

I går aftes får jeg jo så af vide af Anders at mit hår ser utroligt fedtet ud og jeg kunne kun give ham ret da jeg tager mit hår ud af fletningen. Hvad gør man så? Jeg havde ikke flere æg tilbage da de sidste blev kogt og ingen af de andre ting man kan benytte sig af til “Low Poo”.. Jeg nægter at skulle gå rundt med sådan et hår på arbejde, så det endte med at blive Shampoo, ja Shampoo. Så lige nu står jeg og føler at jeg er startet helt forfra her til morgen, men krydser fingre for at mit hår snart er sig selv igen på trods af at der kom shampoo i det i dag 🙂

Nedenstående billeder af mit hår imorges inden jeg vaskede det.

unnamed (9)unnamed (10)

Min konklusion er at denne blanding ikke fungere i mit lange, tynde og fine hår, men nok nærmere til dem med et kraftigt hår! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend-update