SUND AFTEN-SNACK

NO POO?!

mig

Der er garanteret en hel masse af jer som har hørt om dette for lang tid siden. Jeg er bare den type der ikke altid “fanger” tingene lige når de kommer ud og er på mode eller hvad det nu skulle være.. Der går altid nogle år eller flere før jeg får smag for nogle af tingene og så er de mere eller mindre umulige at få fat i..

Men for at komme tilbage til emnet, så døjer jeg utrolig meget med en tør hovedbund som er det rene helvede største delen af tiden – specielt når jeg ikke laver noget for så klør jeg i hovedbunden hvor jeg bemærker klumperne! Jeg så Danmarks næste topmodel her til aften, hvor pigerne fik en fed make over af selveste Gun Britt! Der faldt tanken mig ind at hun måske kunne hen at have en løsning på problemet som er lige til at gå til? Jeg satte mig derfor til at bruge Google for at se om hun laver nogle produkter mod tør hovedbund.

Der faldt jeg over artiklen “Kvinderne der ikke ville vaske deres hår”, hvor der i beskrivelsen blev beskrevet noget med tør hovedbund samt Gun Britt, så jeg tænkte hvorfor ikke tage et hurtig kig og se hvad der gemte sig bag.

Det viste sig at være et eksperiment der kaldes anti-shampoo, som senere hen har fået flere og flere kvinder til at stoppe med at benytte nogen form for shampoo og de vil aldrig bruge shampoo igen! Det er så der jeg begynder at tænke, hvad er der at miste ved at prøve det og give det et skud? Du skal i forhold til andre “skønheds” behandlinger ikke bruge nogen formue på at give det en chance, hvor du i største tilfælde bare ender med at smide alle produkterne ud, hvilket bare er spild af penge…

Starter i dag!

I forvejen har jeg skåret gevaldigt ned på min hårvask så jeg kun vasker mit hår 2 gange om ugen, som jeg tror er med til at gøre at det forhåbentlig bliver forholdsvis nemt for mit hår at benytte mig af No Poo!

Nedenfor ser i guiden til intet shampoo, hvor der endda er flere former for muligheder! Den nedenstående tekst har jeg taget direkte fra artiklen 🙂

Sådan vasker du håret uden shampoo

Er man hardcoreudøver af den nye dille, er metoden simpel: vask håret i varmt vand, det er det letteste, billigste og mindst skadelige alternativ til shampoo. I begyndelsen kan det være svært at få helt rent hår udelukkende ved at rense det i vand, men med tiden skulle manken vænne sig til det og blive lettere at have med at gøre.

Kan man alligevel ikke komme den fedtede hårbund til livs, kan det hjælpe at røre en skefuld bagepulver op i et glas vand og massere blandingen ind i håret. Denne metode er velegnet til alle med fedtet hårbund, da bagepulveret neutraliserer de naturlige fedtmolekyler. Har man derimod tendens til tør hovedbund anbefales det, at man blander bagepulveret med et fugtgivende middel såsom æbleeddikeolie.

»I dag bruger vi balsam til at fugte håret, men før i tiden var det eddike, man tyede til. Derfor er der slet ikke noget forrykt i at bruge æbleeddikeolie til at give vores hår fugt,« forklarer Gun-Britt Zeller. Selv hælder hun imidlertid mere til at benytte specialudviklede hårprodukter med samme effekt.

Low Poo er middelvejen

Er du endnu ikke klar til at tage springet og kaste dig ud i en hverdag uden shampoo? Så sats i stedet på Low Poo og gå efter en shampoo med så lavt et kemikalieindhold som muligt.

»Alle shampooer rummer i princippet skadelige stoffer, men i nogle produkter er koncentrationen naturligvis højere end i andre. Er man ikke klar til at vinke farvel til shampooen, bør man i stedet sørge for at vælge de produkter, der har den laveste koncentration af tilsætningsstoffer,« pointerer Katrine Ross-Hansen, ph.d. ved Videncenter for Allergi.

Hun tilføjer, at ingen shampoo er strippet 100 pct. for kemikalier. Svanemærkningen siger således noget om, at miljøskadelige kemikalier er holdt på et minimum, mens Den Blå Krans er et udtryk for, at allergifremkaldene stoffer forsøges undgået eller holdt på et lavt niveau.

»Nogle stoffer er umulige at undgå. F.eks. må konserveringsmidler absolut være til stede, da de er med til at forhindre forekomsten af skadelige bakterier,« pointerer Katrine Ross-Hansen.

 

 

ER I MED MIG?!

Jeg er nu fast besluttet på at begynde dette forsøg for hvis alt det jeg har læst i artiklen er rigtig omkring resultatet så er jeg mere end frisk! Det eneste der bekymre mig er nok det fedtede hår, da jeg arbejder i butik så jeg vil have det utrolig dårligt med at skulle gå rundt og hjælpe kunder med et fedtet hår..

Men hvad med jer derude vil I være friske på at prøve det med mig? Eller har i allerede prøvet dette?? Så må I meget gerne komme med jeres oplevelse omkring det 😉

Jeg syntes helt sikkert I skulle gå omkring og læse hele artiklen om hvordan og hvorledes det hele foregår samt de resultater der er kommet ud af det for andre personer!

Læs artiklen HER!

OPDATERING OG AKTIV BLOG

Jeg ved godt at jeg på seneste ikke har været ret aktiv på bloggen overhovedet, men jeg vil for alvor til at være mere aktiv nu hvor jeg blandt andet vil lave opdateringer omkring dette forsøg og hvad jeg nu ellers har på hjertet at dele med alle jer skønne mennesker!

I må utroligt gerne dele min blog så flere for kendsakb til den, da det ville være fedt at få flere følgere! 🙂

I må alle have en fantastisk aften, jeg tror det er ved at være sengetid nu eller snart, så vi blogges ved i morgen!

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUND AFTEN-SNACK