Flot mette, flot!

SKIFT TIL OISTER: GO ELLER NO GO?

images (3)Hej folkens, tænker at største delen af jer har hørt om Oister. Lige pt., har jeg mobil selskabet CBB, men jeg faldt over det tilbud som står på overstående billede. Jeg ved godt at 10 GB er ret meget data – i hvert fald hvad jeg har hørt – men tænker at det kunne være en fordel når jeg engang har fået min egen lejlighed, for så kunne jeg tilkoble det til computeren, måske? Tilbuddet står kun til 89 kr.!

Når jeg falder over noget som dette tilbud, undersøger jeg det altid nærmere inden, så jeg ikke ender med at brænder mine fingre. Umiddelbart står der på hjemmesiden ikke noget uventet om at det pludselig stiger i priserne eller noget, men alligevel lyder det næsten for godt?

Som det sidste tjekkede jeg trust pilot, for at se hvilke anmeldelser der er kommet på dem. Må sige der er en god blanding og har svært ved at se om der er flest dårlige eller flest gode… Men vil sige sådan at de dårlige er virkelig også slemme men det samme med de gode? Må indrømme at jeg derfor er gået lidt i stå, for det er træls at skifte hvis det bare er noget lort…

Har I nogle erfaringer med Oister eller kender I nogle der har? Noget der kan anbefales eller skal jeg bare holde mig til CBB?

Se trustpilot anmeldelserne her!

Et indlæg med opfølgning skal nok komme, når jeg har fået taget en endelig beslutning!

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flot mette, flot!