STARTEN PÅ EN FANTASTISK TORSDAG

MAYBELLINE – MIN FOUNDATION LØSNING!

ProductPage_350x262

MAYBELLINE DREAM WONDER NUDE FOUNDATION – TILBUD HER!!

Hej folkens, jeg håber at I alle har haft en fantastisk søndag og i det hele taget weekend også! Jer der følger med på bloggen ved at jeg igår var afsted på marked ved trekanten, som gik utroligt godt – så det bliver uden tvivl ikke første gang!

Men nok om det, så er jeg en der er utrolig lys i huden og det er efterhånden ved at være flere år siden jeg sidst har haft en foundation, som jeg har brugt mere end én gang… Det skyldes simpelthen at jeg enten har fået fat i en som var for mørk ellers har det lagt sig i “flager” og været umulig at sprede ordentlig ud efter min mening.. Så valgte mere eller mindre at opgive til sidst.

Men min søster har købt den lækreste foundation fra maybelline, som jeg fik lov til at prøve igår. For det første så passede farven helt perfekt, på trods af at jeg er noget blegere end min søster. For det andet så det så naturligt ud på mig at man ikke kunne se jeg havde foundation på, men min hud var blevet meget mere ensartet!

Så jeg besluttede mig for at købe min egen efter markedet igår, som jeg havde tænkt mig at bruge til hverdag. Kan 110% anbefales!

Maybelline foundation

Hvad syntes I om den??

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STARTEN PÅ EN FANTASTISK TORSDAG